Pennut/Puppies

Suomalaiset corgikasvattajat haluavat yhdessä ilmaista huolen kasvaneeseen rekisteröimättömien corgipentujen kauppaan ja maahantuontiin. Corgeina markkinoidaan jopa kahden erillisen rodun welsh corgi pembroken ja welsh corgi cardiganin sekoituksia. Corgirodut ovat tällä hetkellä hyvin suosittuja mitä pentukysyntään tulee. Oman pennun odottaminen voi tuntua pitkältä ajalta. Vastuuntuntoiselta kasvattajalta pennun hankkiminen kantaa kuitenkin pikaostosta kauaskantoisemmin. Me suomalaiset kasvattajat saatamme maailmaan rekisteröityjä ja taustoiltaan tunnettuja corgipentuja. Olemme pennunostajien tukena ja apuna koiran elämän aikana esiin tulleissa tilanteissa ja mieltä askarruttavissa kysymyksissä. Kyllä, lemmikkikoira ei välttämättä tarvitse rekisteritodistusta elämänsä aikana mihinkään välttämättömään. Se kuitenkin takaa, että pentu on puhdasrotuinen, sen vanhemmille on tehty tietyt rodunomaiset viralliset terveystarkastukset ja että sen emoa ei ole toistuvilla, liian tiheillä pennutuksilla rasitettu. Se takaa myös, että sen vanhemmilla on oikeat nimet ja kasvattajan henkilöllisyys todennettavissa. Kotimaisen pennun rekisteritodistuksen aitous on Suomen Kennelliiton tietojärjestelmistä helposti varmistettavissa. Rekisteritodistus on koiranpennun tuoteseloste ja kasvattajan apu sen käyttöohje ja tuotetuki. Rekisteröimättömällä koiralla tuoteselostetta ei ole, käyttöohje on kadonnut matkalla ja tuotetuki puuttuu. KUMPAA KOIRANKASVATUSTAPAA HALUAT TEOILLASI TUKEA? #welshcorgicardigan #welshcorgipembroke #welshcorgi #corgipentu #äläostapimeääcorgia #corgikasvattajatyhteiselläasialla
Suunnitelmissa ensimmäinen Basset Hound pentue. Astutetaan seuraavaan juoksuun.  Joka pentueesta etsin sijoituskotia nartulle , myös joskus urokselle,  jos kiinnostaa ota yhteyttä!

   

Pentukyselyjä tulee erittäin paljon,  kaikille ei riitä. varmaan joutuu odottamaan omaansa jonkin aikaa.  Jos kiinnostaa.

Suunnitelma talvi/kevät 2020-2021    Plan for winter /spring 2020-21

Dam: Taigatähden Last Dance The Evening "Sani"

Sir: TAIGATÄHDEN ICE SNOWREINDEER SVEN " Bobi"

Suunnitelma  talvi /kevät2021  / Plan for winter/spring  2021

Astutettu 28-29.10. 2020 /Maited 28-29.10 

Dam: TAIGATÄHDEN MRS CONSTANCE "Mona"

Sir:  FI MVA BIG-WOOD'S HOITY TOITY " Pirkka"

Taigatähden pennut luovutetaan:

-Eläinlääkärin tarkastamina

-Sirutettuina

-Rekisteröityinä

-Madotettuina 3-4 kertaan

-Pentupakkauksen kera

- sisältää ison ja pienen säkin kyseistä ruokaa jota syö

- leluja,luita ym.

-Mush lahjakortit

-Effe-pentupaketti

-Hoito- ja ruokintaohjeet

-Kasvattajantuki aina

-Agrian piilevien vikojen vakuutus 3v 3kk asti